Meny
 

Vårens interiørtrender hos Kid

Kid

Butikksjef Linn Vangen kan fortelle om spesielt 2 trender som utmerker seg nå: Calm House og Country House.

I Calm House er stilen minimalistisk med preg av slanke linjer. Det er lagt stor vekt på geometri og brukervennlighet. Calm House skal bære preg av vinterens farger som lys beige og grått, som står i stil til det minimalistiske. Dette er farger som lett kan kombineres med brunt og teracotta.

Når det gjelder materialene skal de være nøytrale og utsråle ro, derav navnet "Calm House".

 

Når det kommer til Country House skal stilen være enkel, men gjerne litt mer luksuriøs. Her skal det være antikke innslag som er sofistikerte og tidløse. Det skal også være en avslappet undertone med duse farger, da gjerne i grått og rosa.

Som i vårens andre interiørtrender, skal det også i Country House være ensfargede tekstiler. Det er helt klart at tekstil skal være i fokus, og da er det spesielt snakk om linkvaliteter og vaskede tekstiler slik at det kommer en antikk efftekt over det hele.

 

Det skal altså denne våren være feminint og elegant. Runde former, stoppede møbler, og malt, patinert eller lakkert treverk. Kjennetegnene skal være finurlige håndverksdetaljer, porslen og keramikk. Gull, farget glass, planter og blomsterbuketter er da fine innslag til ineriøret.

 

Ta turen innom Linn og teamet hennes på Kid, så får du mange gode råd og tips.

Sist endret - 22 juni 2018
Romerikessenteret – Footer - Retargeting