Meny
 

Sommerinspirasjon hos Romerikssenteret

Sommerinspirasjon

1. Cubus, 2. Match, 3. Days like this, 4. Cubus, 5. Cubus, 6. VITA, 7. Kitch´n, 8. Eurosko, 9. Eurosko, 10. PM, 11. Match, 12. Cubus

Nå er endelig sommeren her!

Det er nok mange av dere som skal til sydligere strøk i ferien og det er sikkert flere som skal være hjemme i det flotte landet vårt og bare nyte late dager. Uansett hva du skal håper vi at du får slappet ordentlig av i sommer.

Vi har satt sammen litt sommerlig inspirasjon til dere fra våre butikker. Håper dere ser noe dere liker!

1. Georgia strandtunika fra Cubus til 199 kr. Se for deg å gå ned til stranden i denne florlette tunikaen med kun en bikini under. Denne finnes i flere farger med forskjellige print.

 

2. Evita bag fra Jean Paul finner du hos Match til 499 kr. Denne er helt perfekt å ha med seg på stranden! Du får plass med badehåndkle, solkrem, en god bok og solkrem. I tillegg er den utrolig fresh å se på!

 

3. Coco shorts fra Days like this er en shorts med deilig høyt liv som er lagd av 100 % lin. Denne koster 399 kr. Lin er utrolig deilig når det er høye temperaturer ute da det ikke blir klamt og trangt. Denne finnes også i flere forskjellige farger så du skal lett finne deg en personlig favoritt.

 

4. Rinna bikinioverdel fra Cubus er jo bare et must! Den har en flott passform og den er super flott med sine spreke farger! Tenk så fin denne er til solbrun hud! Denne finnes også i svart/hvit. Overdelen koster 179 kr.

 

5. Rinna bikinitruse fra Cubus må man jo også ha når man har kjøpt seg Rinna bikinioverdel. Trusen koster 149 kr. Det er også fint å matche den med en ensfarget overdel!

 

6. VITA har en mengde sololjer og solkremer i forskjellige merker og størrelser. Her har vi funnet frem en sololje fra Piz buin som heter Tan and protect oil spray med solfaktor 30. Denne koster per d.d 139 kr (tidl.199 kr). Husk at det er viktig å smøre seg godt inn! Man blir brun selv om man smører seg inn med en høyere faktor. Gå inn her å les tipsene fra Boots apotek om hvordan man unngår å bli brent i sommer: http://www.romerikssenteret.no/artikler/boots-snakker-om-solpleie/

 

7. Denne termokoppen fra Les artistes er helt genial! Den holder på både kalde og varme drikker. Den er jo helt perfekt til å ha med seg på stranden med noe kaldt oppi. Vi anbefaler disse på det sterkeste! Denne finner du hos Kitch´n her på Romerikssenteret til 99 kr (den koster egentlig 199kr).

 

8. Birkenstock-sandalene går aldri av moten. De er ikke bare fine å se på, de er også utrolig deilige å gå med! De er perfekte å ha med seg på ferien. Trenger egentlig ikke noen andre sko enn disse. På Romerikssenteret finner du de hos Eurosko til 999 kr.

 

9. Her er de klassisk hvite Birkenstock –sandalene i modellen Arizona. De passer til alt, enten du har på deg en deilig sommerkjole, shorts eller bukser. Disse koster også 999 kr og finnes også på Eurosko.

 

10. Denne nydelige kjolen finner du hos PM! Den er lagd av 40 % lin og 60 % viscose og koster 599 kr. Denne drømmen av en kjole er bare helt nydelig og deilig å ha på seg i sommervarmen. Den kommer også i en flott rosa-farge.

 

11. Hvis du føler for å pynte deg litt til ferien er denne kjolen fra Jean Paul, Nabila dress, til 999 kr hos Match et veldig bra alternativ. En veldig søt og enkel sommerkjole, som det er enkelt å piffe opp med litt smykker og eventuelt høye hæler.

 

12. Rush badedrakt fra Cubus til 199 kr. Vi falt helt pladask for denne badedrakten! Den har en kjempe flott passform og passer de fleste kropper. Et kjempe fint alternativ til bikini. Denne kommer også i marineblått og rødt.

 

 

Sist endret - 26 juni 2018
Romerikessenteret – Footer - Retargeting