Meny
 
Intersport

Daglig leder på Intersport Vidar Birkelund.

Intersport Romerikssenteret

For å ende opp med riktige ski bør du handle hos ansatte med spisskompetanse. Hos Intersport byr daglig leder Vidar Birkelund og resten av teamet hans på spesialkompetanse og full service.

-Nå som vinteren har satt seg godt, og vinterferien er like om hjørnet, er det viktig å velge varm og ikke minst riktig bekledning for skituren. Superundertøy som puster og gir deg en mere behagelig og komfortabel opplevelse, og et skikkelig ullsett for kaldere dager er viktig. Vindtett jakke, gode hansker og lue er det også lurt å investere litt i. Da vil man få den lille ekstra gode opplevelsen man skal ha når man ferdes på ski i disse dager.

 

Jeg har drevet butikk siden 1972, og er opptatt av å kunne tilby mer enn vareutsalg. Hos oss skal folk få kunnskap og service av ypperste klasse forteller Vidar.

 

95 % VELGER FELLESKI

-Fellesski er et sikkert valg for deg som er på jakt etter ski av høy kvalitet og som holder lenge. Vi fører utelukkende kvalitetsmerker som Fisher, Rossignol og Madshus, forteller Vidar. Fordelen er at du ikke trenger å smøre skiene-og du vil da med andre ord være godt rustet for ethvert føre.

 

 -Med mindre du går profesjonelle løp, vil jeg definitivt anbefale denne løsningen. Vi har gode pakkepriser, og du kan finne ski av god kvalitet fra kroner 3500 og oppover, forteller Vidar.

 

SLITESTERKE

Fordelen med å investere noen tusenlapper i gode ski er at du har dem i mange år.

 

-Med mindre du går mye (over 5 kilo) opp eller ned i vekt, skal du i utgangspunktet ikke trenge å tenke på å kjøpe noe nytt på mange år, avslutter Vidar.

Sist endret - 21 februar 2018
Romerikessenteret – Footer - Retargeting