Meny
 
KID sommer

Nyt sommeren!

I varmen bor vi nærmest ute - da må vi jo pynte opp på uteplassen!

Nå er salget i gang hos KID - gjør noen flotte interiørkupp!

I denne varmen vi opplever om dagen oppholder vi oss nesten mer ute enn inne. Og da må vi jo ha det fint rundt oss.

 

Hos KID har det masse forskjellige stiler. På bildet oser stilen av avslappet og fresh feriemodus. Man også kombinere flere stiler. Enkelt kan man tilføre noe i frisk korall. Kombinasjonen klassisk blå med en mer sommerlig farge som korall gir interiøret et lekent uttrykk og en enda friskere vri på den klassiske, mer maritime Boat House stilen.Trendfargene er blåtoner, hvitt og rødt, en fargepalett som assosieres med maritim skjærgårdsferie og det norske. La fargene være med på å skape en avslappet stemning og ren atmosfære – perfekt for nedsressing, ro og hvile.

 

I år er vi opptatte av solide kvaliteter som bomull, lin og canvas. Tekstilene har sterke overflater, og det er mye naturmaterialer. Naturlig og malt tre, keramikk, hamp og tau er viktige innslag. Håndmalt blå poselen og farget glass gir stilen en liten touch av middelhavet.

 

Naturmaterialer gjør interiøret lunt og røft på samme tid. Kurv og bambus er fremtredende og står godt i stil med tekstiler med rufsete detaljer og overflater.

Sist endret - 05 juli 2018
Romerikessenteret – Footer - Retargeting