Meny
 

Intersport utvider

Intersport utvider

Intersport på Romerikssenteret holder til i store, fine lokaler i underetasjen, men torsdag 11.oktober åpner de ny flott butikk i 1.etg ved inngang nord. Her blir det stor åpningshappening med masser av flotte åpningstilbud. Vi gleder oss!

I to etasjer

Teamet på Intersport har på ingen måte ligget på latsiden i sommer. De er i full gang med å realisere planen om å ha en fullverdig butikk også i første etasje nå som andre del av lokalet i underetasjen er ferdigoppusset med et stort utvalg av sykler og utstyr.

- Torsdag 11.oktober åpner vi offisielt en butikk til som skal ligge første etasje, sier medarbeider Jens Andersen.

Etter at klesbutikken Zedin ga seg for et og et halvt år siden så har Intersport leid lokalet i første etasje, men nå er kontrakten skrevet og sportsbutikken kommer til å ha lokalet ferdig oppusset i kjent Intersport-stil i løpet av måneden.

-Det blir knallgode åpningstilbud, sier butikksjef Vidar og ønsker alle kunder velkommen til åpningen.

 

Nyheter til nyttår

-Til nyåret kommer det nyheter vi skal selge i butikken oppe. Det vil blant annet være barneklær, men også et mye større utvalg av det populære merket Peak Performance, sier Jens.

Han legger til at det i første omgang vil være de samme ansatte som også skal jobbe i den nye butikken, men at de etter hvert vil ansatte noen flere ekstrahjelper.

Sist endret - 05 oktober 2018
Romerikessenteret – Footer - Retargeting