Meny
 

Deilige oppskrifter på lam!

Lam MENY

Lam er en fantastisk norsk råvare med utrolig god og særegen smak. Det er først og fremst høstmat, og det ferske kjøttet er i butikkene fra midten av september.

Her kommer oppskrift på en klassiker:

Klassisk lammefrikassé

Saftig, mørt, passe kokt lammekjøtt sammen med høstens friske, sprø grønnsaker er en fryd for både øye og gane. Lammefrikassé lukter og smaker både barndom, minner og tradisjon. Oppskrift på lam og høstens beste rotgrønnsaker kokt til det er mørt i en kremet saus. Kan det bli bedre?

 

Oppskrift:

Tidsforbruk: over 60 min

Antall personer: 4

 

Ingredienser:

•1.2 kg lammebog eller -lår i skiver

•1.5 ts salt
•1 stk laurbærblader
•3 stk gulrøtter
•1 stk purre
•½ stk sellirot
•½ stk kålrot
•1 stk persillerot
•1 stk løk
•4 ss hvetemel
•1 dl fløte
•salt
•pepper
•sitron
•bladpersille
•poteter

 

Se https://meny.no/oppskrifter/ for flere oppskrifter!

Sist endret - 05 oktober 2018
Romerikessenteret – Footer - Retargeting