Meny
 

Eplegløgg-oppskrift

Eplegløgg

Lag en nydelig eplegløgg i julen

Eplegløgg passer like bra til barna som til de voksne. Se denne nydelige oppskriften fra REMA1000.

Ingredienser (2 voksne og 2 barn)

0,7 l
Eplejuice/most
 
0,3 stk
 Sitron, i skiver og skallet av den
 
6,7 stk
Nellikspikere
 
2 stk
Kanelstenger
 
13,3 g
Fersk ingefær i skiver
 
1,3 ss
Brunt sukker
 
0,7 dl
Hakkede mandler

 

0,7 dl
Rosiner

 

 

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell en halv sitron med potetskreller og kok opp 3 dl eplemost med sitronskallet, skiver av sitron, krydder og brunt sukker. La det trekke smak i 5 minutter.

 

Trinn 2

Sil krydderlaken over resten av eplemosten og varm eplegløggen i en kjele til ca. 60 grader. Server med hakkede mandler og rosiner

Sist endret - 20 desember 2018
Romerikessenteret – Footer - Retargeting